SUPĂ CARE ARDE GRĂSIMILE! – DIETĂ PENTRU PIERDEREA ÎN GREUTATE – REŢETĂ DE SLĂBIT

Aceasta este o reţetă utilizată pentru pacienţii supraponderali care trebuie să slăbească rapid, de obicei înaintea unei intervenţii chirurgicale. Poate fi un instrument la îndemâna reprezentantelor sexului frumos, care-şi doresc să arate bine. Nu este interzisă nici bărbaţilor care se respectă.
Reţetă  :
– 4 căţei de usturoi
– 6 cepe mari
– 1 cutie de roşii decojite
– 6 morcovi
– 2 ardei graşi verzi
– 1 conopidă mare
– 1 ţelină
– 3 bucăţi de carne de vită sau de pui degresată (facultativ)
– 3 litri de apă
Legumele se taie în bucăţi mici şi se acoperă cu apă. Se pun, după gust, sare, piper şi pătrunjel. Se fierbe 10 minute. Se reduce flacăra şi se continuă fierberea până când legumele sunt moi. Această supă poate fi mâncată ori de câte ori vă este foame şi în orice cantitate. Cu cât mâncaţi mai multă supă cu atât slăbiţi  mai mult. Atenţie! Dacă o folosiţi ca unică sursă de hrană este posibilă apariţia malnutriţiei. De aceea, trebuie să urmaţi următorul regim :
Ziua  1
Orice fructe în afară de banane + supă. Băuturi : ceai neîndulcit, sucuri de fructe fără zahăr sau apă.
Ziua  2
Orice legume în afară de porumb, mazăre şi fasole uscată + supă. La cină puteţi mânca un cartof copt cu un pic de unt. Fără fructe.
Ziua  3
Oricâtă supă şi oricâte fructe şi legume în afară de cartofi. Dacă aţi respectat cele trei zile fără să trişaţi, ar trebui să fi slăbit 2-3 kg.
Ziua  4
Până la 3 banane şi un litru de lapte degresat + cât mai multă apă şi supă. Bananele conţin multe calorii şi hidrat de carbon, ca şi laptele, dar astăzi corpul dumneavoastră va avea nevoie de potasiu şi de hidrat de carbon, de vitamine şi de calciu pentru a vă micşora pofta de zaharoase.
Ziua  5
Carne de vită (300 – 500 gr.) şi până la 6 roşii proaspete. Încercaţi să beţi cel puţin 6 – 8 pahare de apă pentru a elimina acidul uric din corpul dumneavoastră. Mâncaţi măcar o dată supă.
Ziua  6
Oricâtă carne de vită cu oricâte legume în afară de cartofi + supă măcar o dată.
Ziua  7
Orez, sucuri fără zahăr şi oricâte legume + supă măcar o dată.
Puteţi înlocui carnea de vită cu cea de pui (fără nici un pic de piele) pe grătar.

La sfârşitul celei de a şaptea zi, dacă nu aţi trişat, ar trebui să fi slăbit între 4,5 şi 7,5 kilograme. Dacă aţi slăbit mai mult de 6 kg., întrerupeţi timp de două zile regimul înainte să reîncepeţi cu ziua  1.
Acest regim arde rapid grăsimile şi poate fi ţinut oricât de des doriţi, având un efect de purificare a corpului şi de energizare.
În timpul acestui regim trebuie excluse băuturile alcoolice, băuturile light şi pâinea. Întrerupeţi regimul cu cel puţin 24 ore înainte de a consuma alcool. Se poate bea cafea neagră în timpul regimului, dar deja după a treia zi nu veţi mai avea nevoie de cofeină.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s