OPT SUCURI NATURALE = Opt Băuturi sănătoase !

 

Sucul de cătină  

Conţinutul de vitamina C întărește sistemul imunitar. Conţinând de asemenea, acid folic, magneziu, fier și mangan, blochează efectele nocive ale hormonilor de stres și întărește nervii. Se recomandă câte două linguriţe de suc de cătină dizolvate într-un pahar mic de apă, de două ori pe zi.

Sucul de merișor – coacăze roșii de pădure

Acesta previne infecţiile tractului urinar și luptă împotriva infecţiilor cu stafilococ auriu. Cantitatea recomandată este de un pahar mic pe zi, amestecat cu puţin zahăr.

 

Sucul de sfeclă roșie

Mineralele sale valoroase – magneziu, cupru – stimulează apetitul, intensifică fluxul bilei și protejează împotriva radicalilor liberi. Ajută, de asemenea, în lupta împotriva anemiei. Se recomandă câte un pahar mic pe zi.

 

Sucul de rodie

Conţinutul ridicat de polifenoli din rodie stimulează circulaţia sângelui în vasele sanguine fine. Se recomandă un pahar mare pe zi.

Sucul de portocale  

După masă, un pahar de suc de portocale, proaspăt stors, împiedică formarea radicalilor liberi care distrug vasele de sânge. Previne ateroscleroza și atacul de cord. Se recomandă un pahar mare de suc proaspăt după fiecare masă copioasă.

Sucul de roșii

Fitonutrientul numit licopen, care conferă roșiilor culoarea, protejează pielea, reducand efectul nociv al radiaţiilor solare. Cantitatea recomandată este de trei pahare mici pe zi sau chiar patru pentru sezonul estival.

Sucul de morcovi

Beta carotenul și vitamina A din morcov întărește sistemul imunitar, accelerează bronzul natural, protejează împotriva razelor ultraviolete, ajută pielea uscată. Pentru o piele frumoasă se recomandă un pahar mic pe zi.

Sucul de nucă de cocos

Nu are calorii și ajută organismul să-și păstreze echilibrul acido-bazic, reducând acidul uric și realizând o detoxifiere. Se recomandă un pahar mare pe zi.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s